Stereo Volume Stuck - Anyone ever had this issue? - TundraTalk.net - Toyota Tundra Discussion Forum
User Tag List

 
LinkBack Thread Tools
#1 (permalink) Old 08-04-2010, 11:44 PM
Member
 
Moto Evolution's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: ATL
Posts: 90
Thanks: 0
Thanked 9 Times in 9 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
Stereo Volume Stuck - Anyone ever had this issue?

I started my truck up yesterday morning and noticed my stereo was off. I never turn it off. I turned it on and the volume was full blast. I tried turning it down with no luck. It is stuck on the highest volume the stereo is capable of. Also, my programmed channels are all messed up. Does anyone have any ideas?

It is the non JBL factory stereo/cd player if that matters.
Moto Evolution is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
#2 (permalink) Old 08-05-2010, 08:05 AM
Senior Member
Premium Member
 
zaphod07's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 952
Thanks: 83
Thanked 487 Times in 243 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Garage
AS LONG AS ITS ROCK AND ROLL BABY, TURN IT UP!

Why don't we just take the safety labels off everything and see what happens?
~BAMF #9~
zaphod07 is offline  
#3 (permalink) Old 08-05-2010, 08:21 AM
Member
 
Join Date: Nov 2008
Location: Plymouth, Ma
Posts: 46
Thanks: 3
Thanked 5 Times in 5 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
I believe there is a TSB on the '07 '08 6 disc HU. I had the same problem with my radio. I bought a Kenwood HU to replace it anyway.
donka is offline  
#4 (permalink) Old 08-09-2010, 09:16 PM
Moderator
 
Mickey's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Jax
Posts: 13,470
Thanks: 2,293
Thanked 2,632 Times in 1,593 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Moto take it in and the dealer will replace the radio. The stock radio's are having alot of issues like you stated and Delco is replacing them.

MIDNIGHT RIDER



THIS TRUCK
CAN TAKE
A HIT
AND KEEP
ON TICKIN'
Mickey is offline  
#5 (permalink) Old 08-09-2010, 09:37 PM
"The Antagonizer"
Premium Member
 
JOSH 5.7's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: IN/FL
Posts: 12,118
Thanks: 16,389
Thanked 20,671 Times in 7,547 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Garage
I had this problem when I first got my truck. I replaced all the speakers with JL Speakers and hooked a power amp up to them and it sounds good and thumps even without my subs on. I say go with better speakers if you want.


"Now two flags fly above my land that really sum up how I feel One is the colors that fly high and proud The red, the white, the blue The other ones got a rattlesnake with a simple statement made "Don't tread on me" is what it says and I'll take that to my grave"

https://www.facebook.com/Bigblacktundra
BTCM46
TWACCM113
JOSH 5.7 is offline  
Reply

  TundraTalk.net - Toyota Tundra Discussion Forum > Tundra Discussion > Tundra Problems & Dealer Service/Maintenance


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome