A51893 USB Port Not Working - TundraTalk.net - Toyota Tundra Discussion Forum
User Tag List

 
LinkBack Thread Tools
#1 (permalink) Old 09-03-2013, 11:36 PM
Junior Member
 
Join Date: Aug 2013
Location: North Plains OR
Posts: 13
Thanks: 0
Thanked 4 Times in 3 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
A51893 USB Port Not Working

Hi all. I have a 2013 Crewmax with the A51893 factory stereo manufactured by Panasonic. The USB port really sucks. I have yet been able to plug in a thumb drive and been able to play mp3 files. I looked through the manual. I have tried two different thumb drives formatted to Fat32 file system. I load one mp3 file on drive. I get USB error or error 5 messages. I start the truck and try to let it recover and nothing plays. What am I doing wrong? Do I need to take to dealer? Is there a firmware update for this stereo? I hate this stereo compared to my 2012 Camry LE factory stereo. Help!
joeer77 is offline  
Reply

  TundraTalk.net - Toyota Tundra Discussion Forum > Tundra Discussion > Tundra Audio/Visual Discussion


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome